Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de sabah ezanı okudu

Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisindeki Millet Camisi'nde sabah ezanını okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sabah ezanını okuduğu o dakikalar amatör bir kamera tarafından görüntülendi. İşte Başkomutan Erdoğan'ın sabah ezanı okuması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de sabah ezanı okudu
21 Temmuz 2016 Perşembe 08:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de bulunan Millet Camisi'nde sabah ezanı okudu. Cumhurun başı Erdoğan, MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanı Külliyesine gitti. Külliye içerisinde bulunan Millet Camisinde sabah namazını edâ edecek olan Erdoğan, Sabah namazının ezanını kendisi okudu. O anlar bir amatör kamera tarafından sanine saniye kaydedildi. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sabah ezanını okuması.



Kaynak: Yenişafak


Erdoğan'ın okuduğu ezanı farklı bir kayıttan dinlemek için tıklayınız.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.