Cizre terör saldırısına yayın yasağı getirildi

Şırnak'ın Cizre ilçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğinin yakınında gerçekleşen hain saldırı için yayın yasağı getirildi.

Cizre terör saldırısına yayın yasağı getirildi
26 Ağustos 2016 Cuma 10:00

Şırnak'ın Cizre ilçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğinin 50 km yakınında gerçekleşen bomba yüklü araç saldırısına RTÜK tarfından yayın yasağı getirildi. Hain teröristlerin bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda 8 polis şehit olurken 45 kişide yaralandı.

RTÜK, Başbakanlığın yazısı ile Cizre'deki terör saldırısına ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi. Yazıda "26 Ağustos 2016 tarihinde Cizre'de meydana gelen patlamanın da anılan hüküm çerçevesinde olduğu değerlendirildiğinden, söz konusu olayla ilgili olarak Başbakanlığın 26.08.2016 tarih ve 02795 sayılı yazısı ile geçici yayın yasağı getirilmesi uygun görülmüştür." denildi.


Etiketler; #cizre #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.