CHP programa katılmama kararı aldı

CHP, Meclis'te düzenlenecek programda değişiklik yapılmasının ardından gece yapılacak anma programına katılmama kararı aldığını açıkladı.

CHP programa katılmama kararı aldı
15 Temmuz 2017 Cumartesi 16:15

CHP, programa katılmayacak. TBMM'de gece yapılacak programda değişiklik yapılması ve protokol konuşmalarının programdan çıkarılması sonrası CHP katılmama kararı aldı.

CHP'nin kararını öğrenen Başbakan Binali Yıldırım, "CHP'nin kendi kararı, ne diyelim. Günde 5 defa karar değiştiriyorlar."  dedi.

Erdoğan ve Kahraman konuşacak!

TBMM'de 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü sebebiyle gece yapılacak program değiştirildi. Protokol konuşmalarının programdan çıkarıldığı ve sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın konuşacağı duyuruldu.

Kılıçdaroğlu katılmayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programdaki konuşmasının kaldırılması üzerine gece düzenlenecek etkinliğe katılmayacağı duyuruldu.

Önce 'katılmayacağız' sonra 'katılacağız' demişlerdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve vekillerin Meclis'in darbe girişimi sırasında bombalandığı saat olan 02.32'de düzenlenecek törene katılmayacağını duyurmuştu.
Daha sonra açıklama yapan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, katılım sağlanacağını söylemişti.


Etiketler; #CHP #15 temmuz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.