Cerablus'ta 8 köy daha terör örgütü PYD/PKK'dan kurtarıldı.

Özgür Suriye Ordusu, Cerablus'ta 8 köyü daha terör örgütü PYD/PKK'dan kurtardı.

Cerablus'ta 8 köy daha terör örgütü PYD/PKK'dan kurtarıldı.
28 Ağustos 2016 Pazar 19:31

ÖSO 8 köyü daha kurtardı
Özgür Suriye Ordusu, Cerablus'ta 8 köyü daha terör örgütü PYD/PKK'dan kurtardı. ÖSO askerleri, Cerablus'un güneyindeki Bir El-Kusa köyüne konvoylarla girdi.
INTERNET HABER MERKEZİ 28 AĞUSTOS 2016, 06:50AA
   
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde düzenlediği operasyonlarda, terör örgütü PYD/PKK kontrolündeki 8 köyü kurtardı.
Muhalif güçler, ilçe merkezinin güneyinde ve Fırat Nehri'nin batısında kalan bölgedeki terör unsurlarına karşı hızlı bir ilerleme kaydetti.
ÖSO birlikleri, Amarne, Ayne Beyda, Dabis, Balaban, Hırbet, Kırk Mağar, Balveren ve Cubel Kus köylerini PKK'nın Suriye uzantısı PYD'den kurtardı.
Operasyonlarda ÖSO güçleri 7 PYD/PKK'lıyı sağ ele geçirirken, mevzilerinden kaçan teröristler geride çok sayıda askeri mühimmat bıraktı.
Öte yandan ÖSO askerleri, Cerablus'un güneyinde yer alan Bir El-Kusa köyüne araçlarla konvoy halinde girdi.


Etiketler; #cerablus
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogretmen - 8 yıl önce
Allah yar ve yardimciniz olsun.pkk pyd vatanimin dusmanlari kahrolsun.
Avatar
Ertan kaya - 8 yıl önce
NE KADAR SURIYELI ERKEK VARSA ULKESINE DÖNÜP MEHMETÇIGE VE TURKMENLERE DESTEK OLSUN SAHİLLERDE GEZMESIN YETER ARTIK KARDEŞİM YA BIKTIK ARTIK
Avatar
Ertan kaya - 8 yıl önce
NE KADAR SURIYELI ERKEK VARSA ULKESINE DÖNÜP MEHMETÇIGE VE TURKMENLERE DESTEK OLSUN SAHİLLERDE GEZMESIN