Cerablus Fırat Kalkan operasyonunda öldürülen DAEŞ'li sayısı belli oldu

Suriye'nin kuzeyi Cerablus'a düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda öldürülen DAEŞ'li teröristlerin sayısı belli oldu. Muhaliflerin de katıldığı operasyon hız kesmeden devam ediyor.

Cerablus Fırat Kalkan operasyonunda öldürülen DAEŞ'li sayısı belli oldu
24 Ağustos 2016 Çarşamba 15:18

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Suriye'nin Kuzeyindeki Cerablus bölgesinin terör örgütü DAEŞ'ten temizlenmesi operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Suriyeli muhalifler ile birlikte yürütülen operasyonda TSK, havadan ve karadan operasyon düzenliyor. Şu ana kadar düzenlenen operasyonlarda DAEŞ'li teröristlerden kritik bölgeler alınırken, çok sayıda teröristin öldürüldüğü ifade edildi. 

Özgür Suriye Ordusu ile Cerablus'taki ilerleyiş devam ederken, Fırat Kalkan operasyonunda şimdiye kadar 46 DAEŞ'li teröristin öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı. Operasyonlar devam ederken, şimdiye kadar 4 köy DAEŞ'in elinden alındı. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.