Çavuşoğlu, Halepli çocuğun çağrısına cevap verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 7 yaşındaki Halepli çocuğun çağrısına cevap verdi.

Çavuşoğlu, Halepli çocuğun çağrısına cevap verdi
18 Aralık 2016 Pazar 20:35

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin doğu Hlep bölgesinden yardım isteyen 7 yaşındaki Halepli Bana ve annesi Fatemah'a cevap verdi. Halep'te ateşkesin ilan edilmesinin ardından annesinin Twitter adresinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çavuşoğlu'na  "Lütfen, lütfen, lütfen ateşkesin sağlanmasını ve şimdi tahliye olmamızı sağlayın. Çok yorgunuz."  diye mesaj göndermişti.

Çavuşoğlu, Bana'ya "Sahadaki zorluklar bizi vazgeçiremeyecek kardeşim. İçiniz rahat olsun, sizin ve diğer binlerce kişinin güvenliğini sağlamak için her şeyi yapıyoruz." diye cevap verdi.

Eylül ayından bugüne kadar Halep'teki son durum hakkında sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan Bana, daha öncede Çavuşoğlu'ndan yardım istemişti. Çavuşoğlu'da Bana'ya "Umudunu koru kardeşim. Türkiye senin çağrına kulak veriyor. Senin ve birçok Suriyeli çocuğun yaşadığı kabusları sona erdirmek için çok çalışıyoruz." demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.