'Canlı bombayım' dedi linç edilmekten zor kurtuldu

Gaziantep'te, kendisinin canlı bomba olduğunu iddia eden kişiyi linç edilmekten polis kurtardı.

'Canlı bombayım' dedi linç edilmekten zor kurtuldu
12 Eylül 2016 Pazartesi 11:11

Gaziantep'te kendisinin canlı bomba olduğunu iddia eden bir kişi, vatandaşların saldırısına uğradı. Şahsı linç edilmekten polis son anda kurtardı. 

Gaziantep'te bayram alışverişinde sinirlenen bir şahıs, Balıklı Parkı'na koşarak geldi ve "canlı bomba" olduğunu iddia ederek bağırmaya başladı. Yaşanan panik nedeniyle izdiham yaşanırken, bazı vatandaşlar da şahsı etkisiz hale getirdi. Canlı bomba olmadığı öğrenilen M.D, alandaki vatandaşların saldırısına uğradı.

Çevreye toplanan vatandaşlar, M.D. adlı kişiyi linç etmek istedi. Kurban Bayramı nedeniyle parkın çevresinde görevli polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda, M.D adlı şahsı vatandaşların elinden kurtarmak isteyen polis yoğun kalabalığı havaya ateş açarak durdurabildi.

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan M.D, polise verdiği ilk ifadesinde çevredeki bir iş yeri sahibiyle tartıştığını ve ona zarar vermek için böyle bir eylem yaptığını söylediği bildirildi.

Zanlı, tedavisinin ardından gözaltına alındı.


Etiketler; #canlı bomba
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.