Canlı bomba psikolojisi nasıl olur? Uzm. Psk. Beyhan Budak Kamu Saati için canlı bomba olan bireyin analizini yaptı

Son günlerde Türkiye genelinde yaşanan canlı bomba eylemlerinin temelinde nasıl bir psikoloji yatıyor? Bir insan nasıl canlı bomba olur? Fenomen Psikoloji'den Uzman Psikolog Beyhan Budak Kamu Saati için "canlı bomba eylemcisinin analizini" yapıyor.

Canlı bomba psikolojisi nasıl olur? Uzm. Psk. Beyhan Budak Kamu Saati için canlı bomba olan bireyin analizini yaptı
19 Mart 2016 Cumartesi 20:16

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da patlayan iki canlı bombanın ardından bugün de İstanbul İstiklal Caddesi'nde canlı bomba eylemi gerçekleşti. Gerçekleşen bu terör saldırılarında onlarca masum insan hayatını kaybederken yüzlerce gözü yaşlı aileyi de geride bıraktı. Yaşanan bu canlı bomba eylemleri üzerine günlerdir yazılı ve görsel basında canlı bomba eylemlerinin nasıl gerçekleştiği, bombanın nereden, kimden temin edildiği ve düzeneğin nasıl patlatıldığına dair birçok haber, köşe yazısı kaleme alındı. Ancak  yaşanan terör saldırılarının nasıl bir psikoloji içerisinde yapıldığı, bir insanın nasıl canlı bomba olacağı hiç konuşulmadı. 

Kamu Saati olarak Fenomen Psikoloji'den Uzman Psikolog Beyhan Budak'a "Canlı bomba nasıl olur?", "Canlı bomba psikolojisi nedir?", "Bir insan neden canlı bomba olur?", "Canlı bomba olmak için hangi süreçten geçilir?" sorularını sorduk. 

Uzman Psikolog Beyhan Budak -  Canlı Bomba Psikolojisi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Allah insanın aklını başından almasın
Avatar
Zeyno - 8 yıl önce
Allahım korusun
Avatar
Cemroş - 8 yıl önce
Aklımdaki en büyük soruyu cevapladınız teşekkürler hocam
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Hep merak etmişimdir; insan kendi canına nasıl kıyar diye. Teşekkürler
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Eğitim şart. Okullarda öğle eğitim yapmalıyız ki hiç bir çocuk sistemin dışına çıkmasın. Milli ve manevi değerlerle yetişsin.
Avatar
leyla mecit - 8 yıl önce
Bu anlatım çok amiyane.Asıl araştırmalar var yabancı basında kitap yazılmış bu konuda.