Bursa patlamasıyla ilgili Bursa Valiliği açıklama yaptı! Patlamanın sebebi kadın canlı bomba!

Bursa'da 27 Nisan 2016 17.25'te meydana gelen patlama ile ilgili Bursa Valiliği bir açıklama yaptı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu yaptığı açıklamada bir kadın teröristin üzerindeki canlı bomba düzeneğini patlattığını bu patlama ile canlı bombanın öldüğünü belirtti. İşte detaylar...

Bursa patlamasıyla ilgili Bursa Valiliği açıklama yaptı! Patlamanın sebebi kadın canlı bomba!
27 Nisan 2016 Çarşamba 18:44

Bursa'da meydana gelen patlama sonrası Bursa Valiliği'nden Ulu Camii girişindeki patlama ile ilgili bir açıklama geldi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun açıklaması şöyle:

" Yaşı, uyruğu ve ismi henüz bilinmeyen bir kadın teröristin üzerindeki bomba düzeneğini patlattığı tespit edilmiştir. Bu patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 1 kişi ise canlı bombanın bizzat kendisi." 

Bursa'da meydana gelen patlamada yaralananlardan birkaçının durumunun ağır olduğu iddia ediliyor.

Öte yandan sosyal medyada iddia edildiğine göre Bursa'da iki canlı bombanın daha gezdiği iddia ediliyor. 


Etiketler; #Bursa
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.