Boydak Holding yöneticileri tutuklandı!

Boydak Holding'e yapılan FETÖ operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden Şükrü Boydak, İlyas Boydak, Bekir Boydak tutuklanırken Mustafa Boydak ve Halit Bayhan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Boydak Holding yöneticileri tutuklandı!
01 Ağustos 2016 Pazartesi 09:16

FETÖ soruşturmasında 29 Temmuz'da gözaltına alınan Boydak Holding yöneticilerinden Şükrü Boydak, İlyas Boydak, Bekir Boydak tutuklanırken Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticisi Halit Bayhan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında "FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticilerinden 5 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edildikten sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan Boydak Holding yöneticilerinden Mustafa Boydak ve Halit Bayhan'a yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Mahkemenin verdiği karara göre Şükrü Boydak, İlyas Boydak ve Bekir Boydak'da tutuklandı.

Hacı Boydak'ın da yakalama kararı bulunuyor

İstanbul'da bir hastanede ameliyat olduğu belirtilen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak hakkında da yakalama kararı bulunuyor.

"Türk adaletine güvenimiz sonsuz"

Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Mustafa Boydak, hukuki sürecin devam ettiğini belirterek "Maalesef üç arkadaşımız tutuklandı. Türk adaletine güveniyoruz. İçeride olan kardeşlerimizin bir an önce aramıza katılmaları için var gücümüzle gayret edeceğiz. Türk adaletine güvenimiz sonsuz, ne biliyorsak söyleyeceğiz, anlatacağız. Biz de bildiklerimizi söyledik. İnşallah hayırlı olur." diye konuştu.


Etiketler; #fetö #boydak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aya dua - 8 yıl önce
Bide el salliyo bunlar feto kolik olmus valla . Hainlik damardan girmis bunlara