Bitlis'te 2 Bin İstihdam

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'den 2 bin kişinin istidam edileceği haberi geldi.

Bitlis'te 2 Bin İstihdam
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bitlis'te Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) ile 2 bin kişinin istihdam edileceği müjdesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'den geldi.

Demiröz:

"Çalışma ve İş Kurumunda çalıştırılmak üzere 2 bin kişi istihdam edilecek. Müracaatlar 7 Ekim'e kadar devam edecek. Alımların tamamı kurayla belirlenecek. İş sıkıntısı çeken hemşehrilerimiz fırsatı değerlendirsin ve buna mutlaka müracaat etsin. Ayrıca Orman İşletme Müdürlüğünde çalışanların süresinin uzatılması için de bakanlıkla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu yıl bin kişi de almıştık. Onlar çalışmaya devam ediyor. Bu alacaklarımızla beraber 2015 yılı içinde 3 bin kişiye iş imkanı sağlamış olacağız. Son 5 yılda bu kapsamda 10 bine yakın insanımız TYÇP'den faydalanmış ve evine ekmek götürme imkanı bulmuştur." açıklamasında bulundu.

Kış şartlarının sıkıntılı geçtiği Bitlis'te bu imkanların işsizlere ilaç gibi geleceğini belirten Demiröz ayrıca bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Demiröz, yapılacak alımların Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde olacağını belirtti.

 

(AA)


Etiketler; #Bitlis
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.