Bitlis'te polis noktasına hain saldırı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir polis noktasına terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlendi. Olayda 3 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.

Bitlis'te polis noktasına hain saldırı
22 Haziran 2016 Çarşamba 11:33

Bitlis'in Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından bir polis noktasına saldırı düzenlendi. Teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtığı saldırıda, 3 terörist ölü olarak ele geçirildi. Saldırının olduğu sırada çevreden geçmekte olan 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı.
 
Tatvan-Van karayolu üzerindeki Çağlayan Mahallesi girişinde bulunan polis kontrol noktasına bu sabah saat 10.00 sularında terör örgütü PKK mensuplarınca saldırı düzenlendi. Araçla polis noktasına geleren PKK’lı 3 terörist, ilk önce polis kontrol noktasına roketatarla ateş açtı. Çevresi beton bloklarla çevrili zırhlı araçta görev yapan polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmalarda çevreden geçmekte olan mahalle sakini 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Bölgede arama ve operasyonlar sürüyor.


Etiketler; #Bitlis #tatvan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.