Bir milyonluk terörist öldürüldü

TSK, ele geçirilmesi için 1 milyon TL para ödülü konan Güroymak sorumlusu Rojhat Vartinus kod adlı teröristin ölü, yeşil listede yer alan Aras kod adlı teröristin ise yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Bir milyonluk terörist öldürüldü
12 Ekim 2016 Çarşamba 15:14

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), başına 1 milyon TL ödül koyulan Rojhat Vartinus kod adlı M.N.Ö adlı teröristin ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.  1 milyonluk teröristin yanı sıra Aras kod adlı N.B.'de yaralı olarak ele geçirildi.

TSK'nın açıklamasına göre, 11 Ekim 2016 tarihinde Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığınca  Bitlis ili Güroymak ilçesi kırsalında istihbarata dayalı pusu-dinleme faaliyeti icra edilirken 2 kişilik BTÖ mensubuyla sağlanan temas sayesinde iki terörist yakalandığı bildirildi. Yakalan teröristlerin yeşil listede bulunan ve ele geçirilmesi için 1 milyon TL para ödülü konan Güroymak sorumlusu Rojhat Vartinus kod adlı M.N.Ö adlı teröristin ölü, Aras kod adlı N.B.'nin yaralı olarak ele geçirildiği kaydedildi. Terörsitlerin yanı sıra 1 adet M-16 Piyade Tüfeği ve 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğinin ele geçirildiği söylendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.