Beratcan'ın katili yakalandı, Beratcan'ın katili kim?

Beratcan kaybolmasının ardından Tuzla'daki ormanlık alanda cesedi bulunmuştu. Beratcan'ın ölümüne sebep olan ve aranan servis şoförü E.K yakalanarak gözaltına alındı.

Beratcan'ın katili yakalandı, Beratcan'ın katili kim?
28 Mart 2016 Pazartesi 16:01

10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin aranan servis şoförü gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, ilçedeki bir hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelinin fotoğraflarının basında yer almasının ardından polisi arayan bazı vatandaşların E.K'ya benzeyen bir kişiyi Gaziosmanpaşa'da gördüklerini bildirmesi üzerine Gaziosmanpaşa'da polis ekipleri arttırıldı ve polis ekiplerinin operasyonunda, E.K. arkadaşının evinin önünde yakalandı. 



Annesi ile olan ilişkisini fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdü


Şüpheki E.K., ifadesinde  Beratcan'ın annesiyle ilişkisi olduğunu ve Beratcan'ın bu ilişkiyi fark etmesi üzerine kimseye söylememesi için Beratcan'ı öldürdüğünü söyledi. E.K'nın, Beratcan'ı okul çıkışında aldıktan sonra servisin içerisinde ağzını bantladığı ve saatlerce çocuğu bu halde gezdirdiği öne sürüldü. Zanlının iddiasına göre anne, oğlunun öldürüldüğünü biliyordu.

Beratcan'ın anneside gözaltına alındı

Servis şoförü E.K.'nın sorgudaki ifadelerinin ardından Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de gözaltına alındı. Beratcan'ın babasının da bilgisine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah sizi bildiği gibi yapsın.