Berat Albayrak: ''Türkiye milli parayla ticarete başlıyor.''

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Türkiye, özellikle enerji politikalarında yeni dönemde, büyük enerji hacmi oluşturduğu ülkelerle milli parayla ticarete başlıyor." dedi.

Berat Albayrak: ''Türkiye milli parayla ticarete başlıyor.''
08 Aralık 2016 Perşembe 22:44

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak: "Türkiye, özellikle enerji politikalarında yeni dönemde, büyük enerji hacmi oluşturduğu ülkelerle milli parayla ticarete başlıyor."

Bakan Albayrak, Türkiye'nin, Rusya ile doğalgaz ticaretinde TL'ye geçiş için çalışmalara başladığını, tüm ilgili kurumların çalıştığını bildirdi.

Öte yandan Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Bakan Albayrak, "Türkiye olarak biz, hele de enerji alanında son dönemde çok önemli adımlar atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Kapalı kapılar ardından bizi tehdit etmeye çalışsalar da gölgelerden, gölgelerin arkasından kahpece tehditleriyle korkutmaya çalışsalar da Allah'ın izniyle biz hiçbir şeyden korkmayacağız. Gölgelerden havlayanlara değil, o havlayanların ipini elinde tutan kahpelere mesaj vereceğiz" dedi.


Etiketler; #Berat Albayrak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.