Benfica- Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Beşiktaş, 6 sezon sonra döndüğü Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile karşılaşacak. Beşiktaş-Benfica maçı kaçta olacak? Beşiktaş-Benfica maçı hangi kanalda? İşte soruların cevabı...

Benfica- Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
13 Eylül 2016 Salı 11:18

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını Portekizli takım Benfica ile oynayacak. Kartal sembollerine sahip olan Beşiktaş - Benfica maçı saat 21.45'de başlayacak.

Deplasmanda oynanacak olan maçta Benfica daha önceki maçlarında tek kartal uçururken aynı sembole sahip olmalarından dolayı Beşiktaş'a jest olarak maç öncesinde iki kartal uçuracak.

Maç saat 21.45'de

Beşiktaş'ın deplasmandaki maçı Estadio da Luz stadında 21.45'de başlayacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki dev mücadelenin hakemi ise Sırplı  Milorad Mazic olacak.

Beşiktaş'ta eksik oyuncu yok

Beşiktaş'ın UEFA'ya gönderdiği 22 kişilik listeden eksik futbolcu bulunmazken, Benfica'da önemli eksikler göze çarpıyor. Portekiz ekibinde forvette Jimenez’in oynaması zor gözükürken, 10 numara Rafa’nın ve geçen sezonun golcü ismi Jonas’ın da durumları şüpheli.

Maç hangi kanalda yayınlanacak?

Benfica Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Takımların muhtemel 11'leri

BENFICA: Cesar, Samedo, Lopez, Lindelöf, Grimaldo, Fejsa, Horta, Salvio, Pizzi, Guedes, Mitroglou

BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Gökhan İnler, Oğuzhan, Caner, Olcay (Quaresma), Cenk (Aboubakar)  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.