Bekir Bozdağ'dan memur alımı açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2017 yılında memur alımıyla ilgili açıklama yaptı.

Bekir Bozdağ'dan memur alımı açıklaması
22 Kasım 2016 Salı 21:39

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığının 2017 yılı bütçesine ilişkin görüşmelerde, 2017 yılında 16 bin memur alınacağını açıkladı.

Bekir Bozdağ: "2017 yılı içinde Adalet Bakanlığı olarak yaklaşık 16 bin yeni personel alımı yapacağız. Bunlardan kastım icra katibi, zabıt katibi, mübaşir, teknisyen, şoför, kaloriferci, infaz koruma memuru, infaz katibi gibi şeyler ve de hakim savcı alımı dahil 16 bin civarında alım yapılacaktır. Son çıkarılan KHK ile biz uzman çavuşlar ve uzman erbaşlardan 2 yıl çalıştıktan sonra görevden ayrılanların gardiyan olarak mesleğe alımı konusunda bir hüküm koyduk. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir ilana çıkacağız. 35 yaşını doldurmamış olanlar arasından bunun seçimi yapılacak. Zannedersem ilk ilanda 5 bin kişi bunlardan alacağız. Büyük ihtimalle aralık ayı içinde bunun ilanını yapacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.