Bedirhan Gökçe FETÖ'cü mü çıktı?

İki hafta önce Atalay Demirci'nin FETÖ ile bağlantısını ortaya çıkaran Ayyıldız Tim bu sefer de radyocu Behirhan Gökçe'yi deşifre etti.

Bedirhan Gökçe  FETÖ'cü mü çıktı?
15 Ağustos 2016 Pazartesi 18:22

Sanat camiasında birçok ünlü ismin korkulu rüyası olan Ay Yıldız Tim, komedyen Atalay Demirci'nin ardından FETÖ ile bağlantılı olabildiğini düşündüğü birçok adresi hacklemeye devam ediyor.Son olarak radyocu Bedirhan Gökçe'nin hesaplarını ele geçiren hacker grubu, Gökçe'nin gizli mesajlarını ortaya döktü.

Şu sıralar Kral FM'de hafta içi her gece radyo programı sunan Şair Bedirhan Gökçe'nin FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen mesajları Ayyıldız Tim tarafından ifşa edildi.Mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin, Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'dan "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden sonra uzun yazarım. Allah mahcup etmesin" diyerek dua istediği mail yayınlandı.

FETÖ'nün doktoru da, "Bedirhan Gökçe Bey'e tazyiki artırmışlar dua bekliyorlarmış. Hizmetlerini arzediyormuşlar efendim" yazılı kağıdı dua kutusuna attığını gösteren bir maille cevap verdi.

İşte o mailler,





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.