Başbakan Yıldırım: Arkadaşlara bir güzellik yap

Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık muhabirleri ile yaptığı görüşme sonrasında gazetecilerin prim borçlarının taksitlendirilmesi talebi için  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile telefon görüşmesi yaptı.

Başbakan Yıldırım: Arkadaşlara bir güzellik yap
25 Ekim 2016 Salı 23:34

Çankaya Köşkü'nde haber ajansları, gazeteler ve televizyon kanallarının Başbakanlık muhabirleri ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nunu telefonla arayarak prim borçlarının taksitlendirilmesi hakkında talepte bulundu.

Başbakanlık Resmi Konutu'ndan yürüyerek Basın Merkezi'ne gelen Yıldırım, gündeme dair önemli konularda açıklama yaptıktan sonra gazetecilerin haber yazdığı masalardan birisine oturarak muhabirleriyle sohbet etti. Sohbette 2008-2013 yıllarındaki sigorta prim borçlarına ilişkin sorun sorulması üzerine Müezzinoğlu'nu arayan Başbakan Yıldırım gazetecilerin yıpranma payıyla ilgili taleplerini iletti. Müezzinoğlu ile "O iş şimdi zor gözüküyor ama en azından geriye dönük ortalama 4-5 bin liralık prim borçlarına ilişkin taksitlendirme istiyorlar. Arkadaşlara bir güzellik yapabilirsen. Sayıları bir şey değil zaten." diye konuşan Yıldırım, Bakan Müezzinoğlu'nun konuyla ilgili çalışma yapacağını aktardı.

Sohbetin ardından basın mensuplarıyla fotoğraf çektiren Başbakan Yıldırım, yürüyerek Çankaya Köşkü'ne geçti. 
 


Etiketler; #borç #prim
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.