Başbakan'dan İzmir'e 'Sultan Alparslan' müjdesi!

AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere müjdeli haber verdi. İzmir'in "Sultan Alparslan Köprüsü" istemesi üzerine Yıldırım, "Onu da yapacağız merak etmeyin." diye konuştu.

Başbakan'dan İzmir'e 'Sultan Alparslan' müjdesi!
06 Temmuz 2016 Çarşamba 23:07

AK Parti İzmir il örgütünün düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in "Sultan Alparslan Köprüsü" istemesi üzerine "Onu da yapacağız merak etmeyin." diyerek müjdeli haberi verdi.

İzmir'in de artık İstanbul ile yarışır durumda olması gerektiği dile getiren Binali Yıldırım, İzmirlilerin İzmir'e de  "Sultan Alparslan Köprüsü" istediklerini söylemesi üzerine, "İki yaka arasında öyle mi? Yapacağız yahu, canınız sağ olsun, onu da yapacağız merak etmeyin. İzmir'in de Türkiye'nin de geleceği aydınlık, hiç endişeniz olmasın." diye konuştu.


Etiketler; #İzmir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.