Başbakan Binali Yıldırım'ın adı kütüphaneye verildi

Başbakan Binali Yıldırım, kendi adıyla açılacak olan kütüphanenin açılışını yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın adı kütüphaneye verildi
13 Kasım 2016 Pazar 20:48

Başbakan Binali Yıldırım'ın adı TMMOB Gemi Mühendisleri Odasında bulunan kütüphanaye verildi. Yıldırım, TMMOB Gemi Mühendisleri Odasına yaptığı ziyarette çeşitli üniversitelerden gelen gemi inşa mühendisi öğrenciler ile buluştu.

Öğrenciler gibi gemi inşa mühendisliği okuyan Yıldırım, öğrencilere 14 yılda gemi inşa sektöründe büyük bir ilerlemenin yaşandığını hatırlatarak önemli tavsiyelerde verdi. Çoğu öğrencinin sorunu olan yabancı dil sorununu üniversitedeyken çözmeleri gerektiğini söyleyen Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte yaptığı ziyarette TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Binali Yıldırım Kütüphanesi'ni açtı.

Kütüphanenin açılışının ardından TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Nuri Uygur ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başbakan Yıldırım, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği'ne de (GİSBİR) ziyarette bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.