Başbakan Binali Yıldırım'dan Zafer Haftası mesajı

Başbakan Binali Yıldırım'ın Zafer Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Zafer Haftası mesajı
25 Ağustos 2017 Cuma 17:05

Başbakan Binali Yıldırım'ın Zafer Haftası mesajı Başbakanlığın internet  sitesinden yayımlandı. Binali Yıldırım, 30 Ağustos zaferinin bir dönüm noktası olduğuna değinenerek, "Türk tarihinin unutulmaz zaferlerini anmamıza vesile olan Zafer Haftasını en içten duygularımla kutluyorum." dedi. 

İşte Başbakan Yıldırım'ın mesajı:

"Milletimiz, 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu topraklarını yurt edinmiş ve bu coğrafyaya adalet ve barışın hâkim olması için yüzyıllar süren bir mücadele vermiştir. 

Vatanını, bayrağını ve istiklalini koruyabilmek için nice kereler çetin imtihanlardan geçen Türk Milleti, en zor şartlar altında bile mazlumun yanında, zalimin karşısında durmuş, inandığı değerlerden taviz vermemiştir.

Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kazandığımız 30 Ağustos zaferi tarihin bir başka dönüm noktası olmuş, milletimize esareti reva görenler o gün unutamayacakları bir mağlubiyet yaşamışlardır.

Zafer Haftası vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün kahramanlarımızı minnet ve şükranla yâd ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün mensuplarını ve bütün vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.