Balikesir'de ziynet eşyalarını kurtarmak isterken yanarak can verdi

Balıkesir'in Havran ilçesinde, evlerinde çıkan yangında eşiyle birlikte son anda dışarı çıkan ama ziynet esyaşını kurtarmak için tekrar içeri girip alevlerin arasında kalan kadın hayatını kaybetti.

Balikesir'de ziynet eşyalarını kurtarmak isterken yanarak can verdi
02 Mayıs 2016 Pazartesi 08:30

Balıkesir'in Havran ilçesinde, evlerinde çıkan yangında eşiyle birlikte son anda dışarı çıkan ama ziynet esyaşını kurtarmak için tekrar içeri girip alevlerin arasında kalan kadın hayatını kaybetti.Balıkesir'de yanarak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Kader Erten'in, hamile oldugu öğrenildi.

Hamambaşı Mahallesi, Tepeoba Caddesi'ndeki Havran Belediyesi'nde sözleşmeli işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Zihni Erten'e ait iki katlı evde, gece saat 00.30 sıralarında yangın çıktı. Alevleri son anda farkeden Zihni Erten, eşi Kader Erten ile dışarı çıkarak canlarını kurtarmasına rağmen kısa bir süre sonra 8 aylık evli olan Kader, eşinin uyarılarına dikkate almayarak ziynet eşyalarını kurtarmak için tekrar içeri girdi. İçeri girmesinden kısa bir süre sonra alevlerin evin giriş kapısına ulaşması üzerine dışarı çıkamayan genç kadın, yanarak can verdi.

İtfaiye ekiplerine komşular haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri söndürmesinin ardından Savcı ve polis  olay yerindeki inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından Erten'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayın ardından Erten'in gözü yaşlı eşi Zihni Erten'i İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüp, ifadesine başvurdu. Yangının kömür sobasından çıktığı sanılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.