Baktığınız Her Yerde; AYSHA

​​​​​​​2013 senesinde yayın hayatına başlayan Aysha Dergi, muhafazakar çizgideki vizyonu ve zengin içerikleri ile bütün kadınların vazgeçilmezi oldu.

Baktığınız Her Yerde; AYSHA
17 Haziran 2017 Cumartesi 00:44

2013 senesinde yayın hayatına başlayan Aysha Dergi, muhafazakar çizgideki vizyonu ve zengin içerikleri ile bütün kadınların vazgeçilmezi oldu.

Sağlam duruşuyla ilk günden beri çizgisinden, değerlerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren Aysha, birbirinden güzel stil sayfaları, moda yazıları, trend alarmları, muhafazakar moda ve tesettürlü kadına yönelik içerikleriyle her ay kadınlarla buluşuyor.

Alanında uzman ve birbirinden değerli köşe yazarları ve seçkin isimlerle yapılan röportajlar, maneviyat, eğitim-kültür, sağlık, psikoloji, ev-yaşam alanlarındaki yazı ve dosya konuları da kadına dair her şeyin bulunduğu Aysha Dergi’de yerini alıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktaları ve TAV İşletme Hizmetleri noktaları ile her kadının istediği her yerden ulaşabileceği ve kendine dair birçok şeyi bulabileceği Türkiye’nin tek muhafazakar, kadın, yaşam ve stil dergisi Aysha Dergi; trendlerden ilham alan ve değerlerinden vazgeçmeyen kadınların buluşma noktası oluyor.

Aysha, sadece bir dergi değil. Ülkemizin farklı noktalarında farklı organizasyonlarla kadınları buluşturan bir sosyal ağ. Yaptığı projelerle; tarih, moda, güzellik, estetik, anne-çocuk ve sağlık alanındaki uzman isimleri okuyucuları ve takipçileriyle aynı platformda buluşturuyor.

HAYATA DAİR HER ŞEY; www.aysha.com.tr

Yazılı basın, organizasyon ve etkinlikleri dışında Aysha, Eylül 2016’da yayın hayatına başlattığı http://www.aysha.com.tr/ ile zengin içerikler üretmeye devam ediyor. İçerisinde hayata dair her şeyin bulunduğu, uzman önerilerinin yer aldığı, modanın ve en yeni trendlerin takip edilebildiği, gezi, kültür, sanat, sağlık, anne-çocuk ve daha birçok konuda bilginin var olduğu ve ünlü isimlerin samimi röportajlarının yer aldığı www.aysha.com.tr’yi; ayda bir buçuk milyonun üzerinde kişi ziyaret ediyor.

MÜSLÜMAN KADININ YANSIMASI; en.aysha.com.tr

Aysha, yayıncılık prensiplerine sadık kalarak hazırladığı İngilizce web sitesi ile dünyanın muhafazakar kadınlarına sesleniyor. Nisan 2017’de yayına başlayan en.aysha.com.tr, ayda yaklaşık 15 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. en.aysha.com.tr, Türkiye’den ve dünyadan zengin içerikleri İngilizce olarak okuyucuyla buluşturuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.