Bakanlık tarafından toplatılan 43 ürünün isim listesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, insan sağlığına zarar verdiği tespit edilen 43 ürünün toplatılması kararını aldı. Peki hangi ürünler toplatılacak? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Bakanlık tarafından toplatılan 43 ürünün isim listesi
03 Kasım 2016 Perşembe 12:15

Bilim Sanayi ve Teknoloj Bakanlığı, güvensizliği tespit edilen ve toplatılma kararı alınan 43 ürünün isim listesini açıkladı. İçerisinde priz, el feneri, ısıtıcı ve ocak gibi malzemelerin bulunduğu 43 ürün toplatıldı. Kamuoyuna duyurulan açıklama sonrasında ürünlerin isim listesi bakanlık tarafından açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan toplatılan ürünlerin isimlerine ulaşabilirsiniz.

Bakanlık Tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Bakanlığımızca 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanunun 11’inci maddesi kapsamında, güvensizliği tespit edilen ve haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilerek mevzuat ile belirlenen süreçleri tamamlanan yaptırım kararlarına ilişkin bilgilere, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliğinin 10’uncu maddesine uyarınca aşağıda yer verilmiştir. Bakanlığımızca, 4703 sayılı Kanun kapsamında güvensizlik nedeni ile alınan toplatma kararlarının mevzuat ile belirlenen süreçlerinin tamamlanmasını müteakip duyurulmasına devam edilecektir. Toplatmaya konu ürünlerden ellerinde bulunanların, ürünün üreticisine başvurması gerekmektedir. Bu ilan, üreticilerin aşağıda yer verilen marka/model ürünlerine yönelik olup, üreticilerin tüm ürünlerini kapsamamaktadır. Kamuoyuna duyurulur."

Bakanlık tarafından toplatılma kararı alınan 43 ürünün listesi için TIKLAYINIZ



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.