Bakanlar Kurulu toplanıyor - Toplantıda hangi kararlar alınacak?

Önemli kararların alınacağı Bakanlar Kurulu bugün saat 11.00'da toplanıyor. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın da katılacağı Bakanlar Kurulu toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık yapacak. Toplantı saat 11.00'da Beştepe Külliyesinde gerçekleşecek.

Bakanlar Kurulu toplanıyor - Toplantıda hangi kararlar alınacak?
15 Ağustos 2016 Pazartesi 09:10

Fettullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişiminden sonra 2 kez toplanan bakanlar kurulu yeniden Beştepe'de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Bakanlar kurulununda önemli kararlar alınacak. Bakanar Kurulu Toplantısına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'da katılacak.

Saat 11.00'da başlayacak Bakanlar Kurulu toplantsının en önemli gündemi şüphesiz FETÖ ile yürütülen mücadele. Darbe girişimi sonrasında OHAL kararı alınmasının ardından KHK'lar çıkarılmıştı. Bugün yapılacak toplantıda yeni KHK'ların çıkması bekleniyor. 

Toplantıya Hulusi Akar katılacak

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Bakanlar Kurulu Toplantısına katılacak. Akar'ın PKK ile mücadele ve Beşika kampı ile ilgili bilgiler vereceği ifade edilirken, TSK'dan ayrılan sınıf subayların da orduya dönüş hakkının verilmesinin görüşüleceği ifade ediliyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.