Bakan Soylu'dan polislere; "Elinizdeki yetkileri kullanmakta imtina etmeyin"

İçişleri Bakanı Suleyman Soylu, Hakkari ziyaretinde görevli polis memurlarını ziyarette bulundu. Bakan Soylu, polislere, rehavete kapılmaksızın elinizde bulunan tüm yetkileri kullanmaktan çekinmeyin açıklamasında bulundu.

Bakan Soylu'dan polislere; "Elinizdeki yetkileri kullanmakta imtina etmeyin"
14 Aralık 2016 Çarşamba 09:05

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Hakkari-Yüksekova karayolu üzerindeki Depin Polis Kontrol Noktası’na  ziyarette bulundu. Karakolda görev yapan asker ve polisler ile sohbet eden İçişleri Bakanı Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

Elinizdeki Tüm Yetkileri Kullanın

Türkiye’deki tüm kesimlerin güvenlik güçlerine dua ettiğini belirten Soylu, “Allah sizleri korusun. Bizim dışımızda binlerce, on binlerce, milyonlarca insan şu yaptığınız işin her saniyesi için dua ediyor. Biz her şeyin farkındayız. Burada neler yapmak istediklerinin farkındayız. Bunun için gözümüz kulağımız sizde. Aman dikkat edin. Sizden istirhamımız, rehavete kapılmaksızın muhakkak ama bu işte bir saniye ihmal bile milletin canını yakıyor. Dikkat en üst noktada olacak ve elinizdeki yetkileri kullanmakta da hiçbir zaman imtina etmeyin. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı da öyledir. Allah yardımcımız olsun inşallah." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.