Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın kardeşi aynı bakanlıktaki görevinden istifa etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ettiğini Twitter adresinden duyurdu.

Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın kardeşi aynı bakanlıktaki görevinden istifa etti
28 Mayıs 2016 Cumartesi 10:31

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni kabinede tek kadın bakan olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya seçildi.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ettiğini Twitter adresinden duyurdu.

Kaerdeşinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olduğu gün istifasını sunan Koytak, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda “ASPB Müsteşar Yardımcılığı görevimden 25/05/2016 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” diye yazdı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.