Bahçeli'den Reina saldırısı ile ilgili açıklama: "Çıbanın başı okyanus ötesidir"

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 01 Ocak 2017 gecesi İstanbul Reina'ya yapılan terör saldırısını kınayan Bahçeli, "Reina katliamı aslında 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin artçı sarsıntısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesidir. Türkiye'nin haklı ve meşru davasından dönmesi bekleyenler boşuna zaman kaybetmektedir." şeklinde konuştu.

Bahçeli'den Reina saldırısı ile ilgili açıklama:  "Çıbanın başı okyanus ötesidir"
03 Ocak 2017 Salı 11:10

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Yılbaşı gecesinde İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina gece kulübüne gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili konuşan Bahçeli, terör saldırısının Suriye'de hayata geçirilen ateşkese yönelik olduğunu ifade etti. Bahçeli, terör olaylarının başının FETÖ olduğunu söyledi. 

Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır

İstanbul Ortaköy'de yaşanan terör saldırısı ile ilgili konuşan Bahçeli, "İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübüne uzun namlulu silahla saldıran terörist 39 insana kıymıştır. Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır. Bu terörist saldırının El Bab kuşatması ile bağı olduğu kadar Türkiye Rusya İran arasında Suriye'deki ateşkes sürecinin payı vardır. DAEŞ maşadır. Batı'nın şiddet ve cinayet aparatır. Reina katliamı aslında 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin artçı sarsıntısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesidir. Türkiye'nin haklı ve meşru davasından dönmesi bekleyenler boşuna zaman kaybetmektedir." dedi.

Türkiye namerde el açmayacaktır.

Reina saldırında yabancı istihbaratların parmağı olduğuna işaret eden Devlet Bahçeli, "Ortaköy'e kadar gelen teröristin kapalı devre çalışan neye hizmet ettiği az çok belirgin olan yabancı istihbarat örgütlerinden bağımsız olduğunu söylemek beyhude bir değerlendirmedir. Bu kanlı eylem aziz milletimize meydan okumadır. Ne yaparsanız yapınız Türkiye namerde el açmayacaktır." dedi.

Reina'dan yeni bir mezhep düşmanlığı çıkartma çabaları terörizmin bir oyunudur

Devlet Bahçeli, Reina'da yaşanan terör saldırısı sonrasında mehzep düşmanlığı çığırkanlığı yapanalra sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Ayrıntıdaki farklılıklarımız bizi gerginlik ve kutuplaşma noktalarına taşımamalıdır. Aramızı bozmak fitne çıkarmayı arzulayanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Sosyal medyada yapılan bazı yorum ve açıklamaları suçtur. İnsaların yılbaşı gecesi katledilmelerin oh olsun demek alçaklıktır. İnanan inanmayan Alevi-Sünni kutuplaşmasına hizmet eden kim varsa Türk milletinin her an açığa çıkması muhtemel azılı hasmıdır. Reina'dan yeni bir mezhep düşmanlığı çıkartma çabaları terörizmin bir oyunudur. Bu oyunu Müslüman Türk milleti yine bozacaktır.'' dedi.
 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuh cakir - 7 yıl önce
Sayın Devlet bahçelinin devlet anlayışına ve desteğine Ver digi destekten dolayı teşekkür ederim