Atatürk Havalimanı kapatıldı mı? Valilik açıkladı

İstanbul Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışların "ihbar" nedeniyle kapatıldığı iddia edildi. Konu ile ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı.

Atatürk Havalimanı kapatıldı mı? Valilik açıkladı
08 Ağustos 2016 Pazartesi 13:06

İstanbul Atatürk Havalimanı'na giriş ve çıkışların "ihbar" nedeniyle kapatıldığı iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda sıcak saatler yaşanıyor. Öğlen saatlerinde İç ve dış hatlar olmak üzere havaalanın tüm bölgeleri şu an yolculara kapatıldı söylendi. Birçok haber ajansı bu haberi ana manşetten verirken, İstanbul Valiliği konu ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Basında çıkan kapatıldı haberlerini yalanlayan Valilik, asılsız haberlere itibar edilmemesini söyledi.

İstanbul Valiliği'nin Atatürk Havalimanı'nın kapatılması ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

"Atatürk Havalimanımızda normal iniş ve kalkış seferlerine devam edilmekte olup bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemeleri önemle rica olunur."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.