Atatürk Havalimanı güvenlik kapıları açıldı

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı terör saldırısının ardından güvenlik tedbirleri nedeniyle 2 şeride indirilen ana giriş kapısı tekrar 3 şerite çıkartıldı, yapılan yeni düzenlemelerle uzun araç kuyrukları kısmen azalmış oldu.

Atatürk Havalimanı güvenlik kapıları açıldı
03 Eylül 2016 Cumartesi 21:45

Atatürk Havalimanı'na yapılan bombalı terör saldırısı ve darbe girişiminin ardından güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılmıştı. Havalimanında güvenlik önlemleri öncesi araçla ana giriş kapısında geçiş 3 şeritten yapılıyordu.

Güvenlik tedbirlerin ardından yol 2 şerite düşürüldü. Bu akşam saatlerinde girişler tekrar 3 şeritte çıkarıldı. Polislerin yol kontrolü için araç cepleri faaliyete geçince kısmen trafik rahatlamış oldu.

Yolcular oluşan trafik nedeniyle havalimanına 25 ila 45 dakika arasında giriş yapıyordu. Bu nedenle uzun araç kuyrukları meydana geliyordu. Havayolu şirketleri yolcularını yola erken çıkmaları konusunda uyarmıştı. Birçok yolcu bu nedenle uçuşunu kaçırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de otomobiller için havalimanı nizamiyesine X-Ray cihazı getirilmişti. Emniyette edinilen bilgiye göre trafiğin rahatlatılması için yeni çözümler arandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.