Arslan'dan 'kabinede revizyon' açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kabinede revizyon olacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arslan'dan 'kabinede revizyon' açıklaması
05 Mayıs 2017 Cuma 15:29

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kabinede revizyon olacağına ilişkin iddialara yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gerekli açıklamayı yaptığını belirterek, "Karar vericilerin cevabının dışında bir cevap olmaz. Karar vericiler de cevaplarını verdiler." dedi.

Bakan Arslan, Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp Tedavileri Uygulama Merkezi açılış törenine katıldı.

Bakan Arslan, kabinede revizyon olacağına ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine, konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın gerekli açıklamayı yaptığını belirterek "Karar vericilerin cevabının dışında bir cevap olmaz. Karar vericiler de cevaplarını verdiler." ifadelerine kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.