Ankara patlamasında şehit olanların isimleri belli oldu, Ankara'daki patlamada ölenlerin isimleri ve yaralananlar kimler sayfa sürekli güncelleniyor

Ankara'da bomba patladı. İnönü Bulvarı üzerinde askeri servis aracının geçişi sırasında patlayan bomba yüklü araç 28 kişiyi şehit etti. Patlamada 61 kişi yaralandı. Yaralılardan 30'u taburcu edildi. Peki Ankara'daki patlamada ölenlerin isimleri ne? Ankara Kızılay'da yaralananların isimleri ne? Ankara'da kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? Ankara patlamasında ölenlerin isim listesi ve patlamada yaralananların isim listesi yayınlandı mı? Ölenlerin kimlikleri belli mi? İşte şehitlerimizin isimleri ve fotoğrafları

Ankara patlamasında şehit olanların isimleri belli oldu, Ankara'daki patlamada ölenlerin isimleri ve yaralananlar kimler sayfa sürekli güncelleniyor
18 Şubat 2016 Perşembe 22:04

Ankara Kızılay'da bu akşam saatlerinde gerçekleşen patlamada 28 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı bilgisi Ankara Valiliği ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından açıklandı. Peki Ankara Valiliği ölenlerin isimlerini açıkladı mı?

Ankara'da gerçekleşen patlamada ölenlerin isimleri ne? Hastanelerle kurduğumuz irtibat sonucu Ankara Kızılay patlamasında ölenlerin ve yaralananların isimlerini haber detayında yayımlayacağız.


PATLAMADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

Ankara patlamasında ölenlerin kimlikleri henüz belli olmadı. Patlama sonrası olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri yaralılara hemen müdahale etti. Yaralananlardan 10 kişi Ankara güven Hastanesi'ne, 1 kişi ise Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kalan yaralıların ise civardaki hastanalere sevk edildiği öğrenildi. 61 yaralıdan 30'u 18 Şubat itibariyle taburcu edildi.

Hacettepe Hastanesi'ne kaldırılan 8 yaralıdan 6'sı taburcu edildi. 2 yaralının tedavisi devam ediyor.   

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre yaralılar 14 hastaneye dağıtılmış durumda. 18 ölü 61 yaralı var. Öte yandan Sağlık Bakanlığı kan ihtiyacının olduğuyla ilgili yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un açıklamasına göre patlamada 28 kişi öldü 61 kişi yaralandı. Patlamada ölenlerin kimliklerinin tespiti çalışması devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu saldırıyı YPG'nin üstlendiğini açıkladı. Suriye uyruklu Salih Necar'ın YPG militanı olduğu tespit edildi.

Şehitlerin cenazelerinin bugün ailelerine verileceği gelen bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerek PKK gerekse PYD'nin her ne kadar başında olanlar bu işin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorlarsa da, bu iş son olarak

İçişleri Bakanlığımızın da tüm istihbarat örgütlerimizin de elde ettiği bilgiler, belgelerle bunlara ait olduğu ortaya çıkmış vaziyettedir." dedi.

GÖZALTILAR DEVAM EDECEK

Saldırı sonrası terör örgütü unsurlarının zincirinin sökülmeye başlandığını belirten Erdoğan, Ankara patlamasına ilişkin 14 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Erdoğan, gözaltıların devam edeceğini söyledi.


ANKARA'DA BOMBALI SALDIRIDA ÖLENLERİN İSİMLERİ - ANKARA PATLAMASINDAKİ ŞEHİTLERİN TAM LİSTESİ

PATLAMADA ŞEHİT OLAN VATAN EVLATLARI - BU SAYFA YENİ İSİMLER GELDİKÇE GÜNCELLENİYOR, TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


Serdar Asuk
Mehmet Koray Pınar - Hava astsubay (Çankırı)
Cumali Akman - Askeri sivil personel (Çankırı)
Orçun Munyas - sivil memur (Muğla /Fethiye)
Ali Öztaş - Askeri Şoför (Adana)
Feyyaz İlhan - Başçavuş (Bursa)
Ayşegül Pürnek - Sivil memur (Kayseri)
Gülşen Yılmaz - Gazeteci
Erkan Tümer - Havacı Kıdemli Başçavuş (Uşak / Banazköy)
Mehmet Yener- Astsubay Başçavuş (Gaziantep/Islahiye)             
İbrahim Baran- Astsubay (Kırşehir/Kaman)                                      
Fatma Berna Atmaca- Deniz Kuvvetleri Komutanlığın'daki bankada memur (Kahramanmaraş)                                                                 
Cüneyt Sertel- Kıdemli Astsubay  (Ankara/Haymana)                            
Eren Ördek- Başçavuş (Ağrı)                                                
Mustafa Küçük- Denetle Personeli (Trabzon)


İZMİR ACI HABERİ ALDI

Eren Özdek 35 yaşında başçavuştu. İzmir'de yaşıyordu. Haberi duyan ailesi büyük bir üzüntüye boğuldu.







İBRAHİM BARAN

Evli ve 2 çocuk babası şehit Astsubay İbrahim Baran'ın (42), ailenin en küçük evladı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin, Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin isteğiyle Ankara'da toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.


 







MEHMET SERTEL

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel  

Ankara'da yaşayan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Astsubay Cüneyt Sertel, Ankara'daki saldırıda şehit düşenlerden. Cüneyt Sertel'in Ceren isimli küçük bir kızı var.









UŞAK'TAN BİR ŞEHİT ERKAN TÜMER

Ankara’da yaşanan terör saldırısında Uşak Banazköy nüfusuna kayıtlı Havacı Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü. Acılı aile yakınları DNA testi ve otopsi için Ankara’ya giderken şehit askerin naaşının Uşak’a getirileceği öğrenildi.




ÇANKIRI'NIN İKİ ŞEHİDİ VAR, ÇANKIRI VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI


Ankara'da gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Cumali Akman ve Mehmet Koray Pınar Çankırı nüfusuna kayıtlı. Olay üzerine Çankırı Valiliği şu açıklamayı yaptı:

“Dün gece Ankara’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan asker ve sivil vatandaşlarımıza rahmet dilerim. Allah milletimizi korusun. Dirlik ve birliğimizi daim kılsın. Şu bilinmelidir ki Türk milleti bu badireleri aşacak güç ve metanettedir. Aynı saldırıda şehit olan Çankırılı hemşehrilerimiz Hava Astsubayı Koray Pınar ve Askeri Sivil Personel Cumali Akman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz Çankırılılara sabır ve başsağlığı dilerim.”

BİRİ HAVA ASTSUBAYI, DİĞERİ ASKERİ SİVİL PERSONEL

Çankırı'nın da iki şehidi bulunduğunu belirten Özcan, "Saldırıda şehit olan Çankırılı hemşehrilerimiz Hava Astsubayı Koray Pınar ve Askeri Sivil Personel Cumali Akman'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz Çankırılılara sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Şehit Akman'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken, Şehit Hava Astsubayı Koray Pınar'ın ailesinin Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

CUMALİ AKMAN


CUMALİ AKMAN



MEHMET KORAY PINAR

MEHMET KORAY

ALİ ÖZTAŞ

Ali Öztaş




FEYYAZ İLHAN

FEYYAZ İLHAN


GÜLŞEN YILDIZ

GÜLŞEN YILDIZ



BİR ŞEHİT DE ADANA'DAN

Ankara'daki terör saldırısında şehit olan asker şöförlerden 28 yaşındaki Ali Öztaş'ın Adana'daki baba evine ateş düştü.

Açık Öğretim Fakültesi'nde okuduğu için askere geç giden Ali Öztaş'ın şehit olduğu haberi sabaha karşı Adana'nın Belediyeevleri Mahallesi'nde oturan babası Mehmet ile annesi Miyeser Öztaş'a bildirildi. Acı haberle yıkılan 3 çocuk sahibi Öztaş çifti, Ankara'ya götürüldü. Şehidin evi ve sokaktaki birçok eve Türk Bayrağı çekildi. Akrabaları da eve akın etti.


TERHİSİNE 73 GÜN KALMIŞTI

Dayı Veli Çelik, yeğeninin terhis olmasına 73 gün kaldığını, 1 ay önce Adana'ya izne geldiğini söyledi. Yeğeninin çok iyi niyetli bir çocuk olduğunu belirten dayı Çelik, "Sivil yaşamında şoförlük yaptığı için askerliğini de şoför olarak yapıyordu. Belki de patlatılan servisi kullanıyordu. Teröre lanet olsun, vatan sağ olsun. Yapacak bir şey yok" dedi.

HAİN PATLAMADA BURSA'DA İKİ ŞEHİT

Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda Bursa'nın Mudanya ve Gemlik ilçelerinden iki askeri personelin şehit olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Mudanyalı Başçavuş Feyyaz İlhan ile Gemlikli henüz ismi öğrenilemeyen kıdemli çavuş şehit oldu.

Şehitlerin ailelerinin teşhis için Ankara'ya gittiği bildirildi.


PATLAMADA YARALANANLARIN LİSTESİ

Arif Durmaz - Numune H.
Serkan Altınel-  Numune H.
Samet Ekiz-  Numune H.
Mustafa Aktaş-  Numune H.
Önder Kaya-  Numune H.
Ömer Akbaş - Numune H.
Ercan Şener - Başkent H.
Arif Emre Boyracı - Başkent H.
Mustafa Çetin Kocaman - Başkent H.
Yaşar Ceren - Başkent H.
Nurten Karabulut - Başkent H.
Pınar Budak - Başkent H.
Deniz Aysen - Başkent H.
Gülhan Düzgün Deliktaş - Ankara H.
Mustafa Ardunç - Ankara H.
Emine Özkan - Ankara H.
Nazmiye Polat - Ankara H.
Dilek Yılmaz - Ankara H.
Serdar Asuk - İbni Sina
Aydın Dedehayır - İbni Sina
Nihal Babadağ - Hacettepe
Kadir Korhan Babadağ - Hacettepe
Rezzan Kavuklu - Hacettepe
Harun Torlak - Hacettepe
İlhan Feyyaz - Hacettepe
Çetin Aksu - Hacettepe
Alperen Selcan - GATA
1 Erkek Şahıs - GÜVEN
22 Yaşında Bayan - GÜVEN
İlhan Aktürk - GÜVEN
Arif Şahin - GÜVEN
Serdal Göral - GÜVEN
Şenay Şenses - GÜVEN
Murat Yener Yazgı - GÜVEN
Mustafa Günay - GÜVEN
İbrahim Eren Yurtsen - GÜVEN
Eray Başar - GÜVEN
Hasan Esat Trabzon - AKAY
Beyza Kesen - AKAY
Adem Ünlü - HACETTEPE
Çetin Aksu - HACETTEPE
İsmail Uçar Dışkapı
Reha Ufuk Er GATA
Elife Şahin GATA
Gülcan Mutlu GATA
Orçun Manyas GATA
Nihal Kaynak GATA
Mahmut Berat Uyanık GATA

Siz de bildiğiniz isimleri sayfanın en altından yorum olarak ekleyebilirsiniz. Şehitlerle ilgili söylemek istediklerinizi de yorum olarak ekleyebilirsiniz.
Liste sürekli güncelleniyor...

ankara patlamada ölenler

Kamu Saati olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.

Yaşanan üzücü olayın yankıları hala sürüyor. Şehit haberi giden memleketlerde hep bir ağızdan, tek yürek teröre lanet yağdırılıyor. 

PATLAMA ANINDAN GÖRÜNTÜLER

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre - 8 yıl önce
Her türlü terör faaliyetini lanetliyorum
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Kalanlara başsağlığı diliyorum
Avatar
hüseyin - 8 yıl önce
Büyük harflerle yazmışsınız Şehitlerin isimleri belli oldu diye, ama haberin altına isimler kesinleşince yazacağız demişsiniz. Nasıl bir ahlak nasıl bir ilgi çekme hırsı, Şehit bile diyememişsiniz ölen demişsiniz. Şehitlerimizin üzerinden bile reklam yapar popüler olmaya çalışır hale geldik. Yazıklar olsun
Misafir Avatar
ahmet demirtaş - 8 yıl önce @hüseyin
yüce türk miletimizin başı sağolsun
,
Avatar
Aysel - 8 yıl önce
Hepimizin başı sağolsun ölenlere Allahtan rahmet kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu alçak saldırıyı kınıyorum.
Avatar
hami - 8 yıl önce
Allah belalarını versin, kahhar ismiyle kahretsin
Avatar
suna - 8 yıl önce
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Avatar
Hasan - 8 yıl önce
Ölenlerin isimlerini merakla bekliyoruz. Allah bombayı patlatanların belasını versin. Rabbim soracak hesabını.
Avatar
irfam - 8 yıl önce
Milletimin başı sağ olsun. Her kim olursa olsun mutlaka hesap verecektir. Rabbim bu millete güç ve kuvvet versin.