Ankara Kızılay'daki bomba ihbarı ile ilgili Emniyetten açıklama

Ankara Kızılay Akay kavşağında bir otobüste bomba olduğu şeklinde yapılan asılsız bomba ihbarı ile ilgili emniyetten açıklama yapıldı.

Ankara Kızılay'daki bomba ihbarı ile ilgili Emniyetten açıklama
30 Mart 2016 Çarşamba 20:30

Ankara Kızılay Akay Kavşağında özel halk otobüsünü bomba ihbarı nedeniyle durdurdu. Yapılan aramalarda herhangi bir bomba bulunmazken, çevrede büyük bir panık yaşandı.  Ankara Emniyet Müdürlüğü olay ile ilgili bir açıklama yaptı ve bomba ihbarının asılsız olduğunu belirtti. Emniyet tarafından, asılsız bomba ihbarı ile ilgili yapılan açıklamada, "Bomba yüklü araç ihbarının asılsız olduğu, ihbarcı şahsın H.C.Y. isimli şahıs olduğu ve muhtelif tarihlerde benzer şekilde asılsız ihbarlar yaptığı tespit edilmiştir. H.C.Y. isimli şahıs yakalanarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır" denildi.

H.C.Y isimli şahsın asılsız ihbarlarda bulunduğunu söyleyen açıklamanın devamında, "30 Mart 2016 günü Emniyet Müdürlüğümüze yapılan bomba yüklü araç ihbarı ile ilgili yapılan çalışmalarda; İhbarın asılsız olduğu, ihbarcı şahsın H.C.Y. isimli şahıs olduğu ve muhtelif tarihlerde benzer şekilde asılsız ihbarlar yaptığı tespit edilmiştir. İhbarı yapan H.C.Y. isimli şahıs yakalanarak hakkında gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Bu tür yollarla halkta infial uyandırmaya çalışan şahıslara emniyet güçlerimizce asla izin verilmeyecektir. Bu tarz asılsız ihbarda bulunan şahıslar hakkında gerekli yasal işlemde bulunulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.