Ankara Keçiören Metrosunun test sürüşleri başlıyor!

Keçiören Metrosu açıldı mı? Keçiören Metrosu ne zaman açılacak? keçiören ilk test sürüş töreni ne zaman? sorularının tüm cevapları haberimizde...

Ankara Keçiören Metrosunun test sürüşleri başlıyor!
30 Ağustos 2016 Salı 21:14

Keçiören Metrosu'nda sona yaklaşıldı. İlk test sürüşü 31 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Test sürüşü nedeniyle saat 10.00'da Keçiören Belediyesi önünde tören düzenlenecek. Törene Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katılacağı öğrenildi.
          Yapımına Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından 2004'te başlanan Keçiören Metrosununun faliyete geçmesiyle trafikte 1,5 saatlik süren yolculuk 16 dakikaya düşecek. 
          Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı üzerine çalışmalarına hız verilen  yapımı 12 yıl sürdüğü için sosyal medyada da gençlerin "Aşkımız Keçiören Metrosu gibi olsun, hiç bitmesin" esprisine neden olan Keçiören Metrosu'nun test sürüşünü 31 agustos günü yani yarın yapacak. Yıldırım bu espri üzerine gençlere : "Üzgünüm, bu arzuyu yerine getiremeyeceğiz. Bu sene sonu inşallah Ulaştırma Bakanımız ve ekibi Keçiören Metrosu'nu da açmış olacak." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.