Ankara'da zincirleme trafik kazası! 10 yaralı

Kamyonun freninin boşalması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Ankara'da zincirleme trafik kazası! 10 yaralı
15 Ağustos 2016 Pazartesi 21:53

Başkentte, 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Olay yerinden alınan bilgiye göre, Kırşehir'den Ankara'ya yük getiren İbrahim K. idaresindeki 38 LN 679 plakalı kamyon, Mamak Dereboyu Caddesi'nde freninin boşalmasıyla kontrolünü kaybederek önce aynı istikamette seyreden bir otomobile, ardından karşı istikametteki 06 TK 297 plakalı özel halk otobüsüne çarptı. 
Savrulan otomobil de bir başka araçla çarpıştı. Aynı istikametten gelen başka iki otomobil de duramayarak kaza yapan araçlara çarptı. 6 aracın karıştığı kazada,  halk otobüsünün içinde bulunan 7 kişi ile birlikte toplam 10 kişi yaralandı.

İtfaiyenin müdahalesiyle kamyonda ve özel halk otobüsünde sıkışan şoförler kurtarıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kamyondan çok fazla miktarda yola mazot dökülmesi üzerine cadde trafiğe kapatıldı. Polis ve belediye ekipleri caddeyi tekrar trafiğe açmak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.