Ankara'da neden uçaklar uçuyor? Ankara'da uçan jetlerin sebebi ne ? Darbe mi oldu?

Ankara'da akşam saatlerinde tüm şehir üzerinde uçan jetler Ankara sakinlerinde paniğe neden oldu. Ankara'nın her yerinden duyulan jet sesleri ve uçak sesleri büyük panik yarattı. Darbe mi yapıldı? Sebebi araştırılıyor.

Ankara'da neden uçaklar uçuyor? Ankara'da uçan jetlerin sebebi ne ? Darbe mi oldu?
15 Temmuz 2016 Cuma 22:31

Ankara'da neden uçaklar uçuyor?  Ankara'da akşam saatlerinde şehrin üzerinden uçan uçaklar büyük panik yatattı. Tüm Ankara'da jetlerin hareket halinde olması halkı büyük korkuya sevk etti.

Sosyal medyada Genel Kurmay gibi bazı yerlere saldırı düzenlendiği gibi yanlış bilgiler yayılıyor. Öte yandan askeri darbe yapıldığı da sosyal medyada yayılan bilgiler arasında yer alıyor. 

Dakikalar içerisine tüm sosyal medyada farklı söylentilerin ortaya çıkması yorumlarin provokasyon olma ihtimalini de akla getiriyor. 

Yeni Şafak 'in haberine göre Fetö'ye bağlı subayların darbe girişiminde bulunduğu ancak karşı bir operasyonla darbe girişiminin engellendiği belirtiliyor.

Öte yandan sosyal medyada Ankara'da birçok yerde tankların yola indiği, çatışma seslerinin geldiği, Mit'e saldırı yapıldığı gibi toplumda infial yaratacak paylaşımlar yapılıyor. 
 

Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklamayı okumak için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan açıklamayı okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat - 8 yıl önce
Neden uçuyolar bilen varmı
Avatar
Beren asır - 8 yıl önce
1 saattir aralıksız uçuyor
Avatar
//////////////// - 8 yıl önce
Arkadaşlar Sebebini bilen var mı?