Ankara'da canlı bomba yakalandı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Hatay firmasına bağlı bir yolcu otobüsünde canlı bomba olduğu öne sürülen bir terörist yakalandı. Teröristin sorgusu devam ediyor.

Ankara'da canlı bomba yakalandı
21 Nisan 2016 Perşembe 16:30

Ankara Gölbaşı ilçesinde canlı bomba yakalandı. Gölbaşı Emniyetine bağlı ekipleri yaptığı asayiş uygulamaları sırasında, terör örgütü mensubu bir kişiyi kıskıvrak yakaladı. 

Gece saatlerinde yani, 21.04.2016 saat 00.00'da Gölbaşı Emniyeti güvenlik güçleri Hatay firmasına ait bir yolcu otobünde kimlik kontrolü gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen sorgular sırasında Kars nüfusuna kayıtlı V.K (26) isimli şahıs yakalandı.

V.K isimli şahsın El Kaide Terör örgütüne üye olmak suçundan Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesince arandığı ve canlı bomba olma ihtimali üzerinde de durulduğu öğrenildi.

Yakalanan V.K (26) isimli teröristin emniyette  sorgusu devam ediyor

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.