Ankara'da canlı bomba alarmı - Robot resim dağıtıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, başkentlilere canlı bomba uyarısında bulundu. Vatandaşlara robot resimdeki özellikleri taşıyan teröristi görmeleri durumunda ihbarda bulunmaları istendi.

Ankara'da canlı bomba alarmı - Robot resim dağıtıldı
11 Ekim 2016 Salı 13:39

Ankaralılara canlı bomba uyarısında bulunuldu. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri Cumartesi günü Haymana yolunda 2 teröristin yakalanacağını anlaması üzerine patlayıcıyı infilak ettirmişlerdi. Olayla ilgili üçüncü teröristin eşkal bilgilerine ulaşılması ile robot resim hazırlandı.

Şüphelinin elde edilen eşkal bilgilerine göre 1,75 metre boylarında, doğu şiveli, sık siyah saçlı ve kirli sakallı. Robot resme ve verilen kriterlere uyan şüpheli bir kişi gören vatandaşların emniyete haber vermeleri isteniyor. 



Emniyet, cumartesi günü ihbar üzerine yaptığı operasyonda görgü tanıkları ve MOBESE kameralarının kayıtlarından elde edilen eşgal bilgilerine göre üçüncü şüpheliyi bulmaya çalışıyor. 

Operasyonda patlayıcıyı infilak ettirmesinden dolayı ölü ele geçirilen teröristlerden birinin üzerinde Mahide Ataş adlı sahte kimlik tespit edildi. Teröristin Leyla Basut olma ihtimali üzerinde durulurken basında teröristin fotoğrafını gören bir şahıs emniyete başvurarak kendi kızı olduğunu iddia etti. DNA testi yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.