Ankara'da 3 özel okul mühürlendi!

Ankara'da FETÖ ile ilişki olduğu tespit edilen Özel Çubuk Temel Lisesi, Ahmet Doğan İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Çubuk Kayı Temel Lisesi mühürlendi.

Ankara'da 3 özel okul mühürlendi!
22 Temmuz 2016 Cuma 10:27

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 3 özel okul kapatıldı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında devam eden soruşturmalar kapsamında 3 özel okul mühürlendi.

FETÖ/PDY soruşturmalarında, örgütle bağlantısı olan ve örgüte maddi destek sağlayan kurumlar kapatılıyor. Ankara'da da örgütle bağlantılı oldukları belirlenen özel eğitim kurumlarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde FETÖ'yle bağlantılı olduğu iddia edilen Özel Çubuk Temel Lisesi, Ahmet Doğan İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Çubuk Kayı Temel Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve polis nezaretinde zabıta ekiplerince mühürlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arzu aslan - 8 yıl önce
Yeter zulüm bitsin.gunaha giriyor sunuz
Avatar
f s - 8 yıl önce
yüzbir marketlerde fetonun oldugu söyleniyor niçin kapatılmıyorf s
Misafir Avatar
Ali - 8 yıl önce @f s
FETÖ'nün değil nurcuların Bediuzzamancılar yani