Ankara Çinçin'de yıkım gerginliği

Ankara'nın Çinçin semtinde yıkım ekiplerine ateş açılması üzerine bölgeye özel harekat sevk edildi.

Ankara Çinçin'de yıkım gerginliği
06 Eylül 2016 Salı 14:12

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına devam eden Ankara'nın Çinçin semtinde yıkım gerginliği yaşanıyor.Alınan bilgiye göre, Altındağ Belediyesi ekipleri, kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen metruk binaların bulunduğu Altındağ Caddesi'ne geldi. 

Caddedeki metruk binaların yıkımına başlayan ekiplere çeşitli noktalardan birkaç el ateş edildi. Bir kepçenin 3 noktadan isabet aldığı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, yıkım ekiplerine ve gazetecilere ateş açılması üzerine bölgeye zırhlı araçlar, özel hareket polisleri ve TOMA'lar sevk etti.
Altındağ İlçesi'ne bağlı Çinçin semtinde belediye ekipleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkım yapmak için çalışma başlattı.Öte yandan, yıkıma tepki gösteren bir grup mahalle sakini tarafından metruk bina ateşe verildi.
TOMA'nın müdahale ederek büyümesini önlediği yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan önlemlerin ardından yıkım çalışmalarına devam edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bu şekilde ki binalar bir an evvel yıkılmalı.