Anadolu Cam'da grev kararı alındı

Anadolu Cam Sanayii'nin Kristal-İş Sendikası ile yürüttüğü toplu iş sözleşmesi sürecinde sendikanın 17 Haziran 2016 tarihinde aldığı grev kararıyla grevin uygulanma tarihi 29 Haziran 2016 tarihi olacağı açıklandı.

Anadolu Cam'da grev kararı alındı
20 Haziran 2016 Pazartesi 10:38

Anadolu Cam Sanayii'nin Kristal-İş Sendikası ile yürüttüğü toplu iş sözleşmesi sürecinde sendikanın 17 Haziran 2016 tarihinde aldığı grev kararıyla Anadolu Cam Eskişehir Sanayi Eskişehir Fabrikasında 29 Haziran 2016 tarihinde grevin uygulanmasına karar verildi. 

Anadolu Cam Sanayii tarafından yapılan açıklamada, "Bağlı ortaklıklarımızdan Anadolu Cam Eskişehir Sanayi Eskişehir Fabrikası işyeri için Kristal-İş Sendikası ile yürütülmekte olan toplu iş sözleşmesi sürecinde Kristal-İş Sendikası 17 Haziran 2016 tarihinde grev kararı almış olup, grev uygulama tarihi 29 Haziran 2016 olarak bildirilmiştir. Toplu iş sözleşmesi süreci halen devam etmektedir.'' denildi.


Etiketler; #grev
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.