Almanya'dan Türk vatandaşlarına 'ülkeyi terk et' mektubu

Almanya'da bir skandala imza atıldı. Almanya, ülkesinde yaşayan Türk vatandaşla mektup vererek 'ülkeyi terk et' çağrısında bulundu.

Almanya'dan Türk vatandaşlarına 'ülkeyi terk et' mektubu
21 Nisan 2017 Cuma 11:10

Türklerin yaşadığı Almanya'nın Brühl kentindeki bölgeye bir mektup gönderildi. Mektupta, skandal ifadelere yer verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı savunanların ülkeyi terk etmesi çağrısında bulunuldu.

"Almanya'daki Erdoğan'ı sevenler..." diye başlayan mektupta "Biz, Almanya'da Erdoğan destekçileri yüzünden endişeli ve tedirginiz. İnançları bizden farklı olduğu için, onların bizimle yaşamasına devam edilemez. Ailelerini de alıp bu ülkeyi terk etmelerini istiyoruz." denildi. Ayrıca "Cumhurbaşkanınızın büyük planları var, yapacağınız iyilik hem onun için hem kendiniz için bu ülkeyi terk etmenizdir" ifadesine yer verildi.

Kaynak: Yeni şafak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.