Aksaray Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu: 46 gözaltı

Aksaray Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda hakkında yakalama kararı çıkarılan 58 kişiden aralarında eski rektör Prof.Dr. Mustafa Acar'ın da bulunduğu 46 kişi yakalandı.

Aksaray Üniversitesi'nde FETÖ operasyonu: 46 gözaltı
20 Ekim 2016 Perşembe 15:00

Aksaray Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda 46 kişi gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Aksaray başta olmak üzere Konya, Ankara, Adana, Aydın, Mersin, İzmir ve Kayseri'de düzenlenen eş zamanlı operasyon hakkında yakalama kararı çıkarılan 58 kişiden 46'sı yakalandı.

Üniversitede 2011-15 yıllarında görev yapan eski rektör Prof.Dr. Mustafa Acar ve o dönem görev yapan bazı rektör yardımcılarının bulunduğu akademisyen ve idari personellerin bulunduğu öğrenildi.

Eski Rektör Prof.Dr. Acar'ın Konya'da gözaltına alındığı ve Aksaray'a getirileceği belirtildi.
 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.