Akın Öztürk'ün damadı yakalandı

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu düşünülen Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş gözaltına alındı. 

Akın Öztürk'ün damadı yakalandı
24 Temmuz 2016 Pazar 00:19

15 Temmuz 2016 akşamı Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından askeri darbe girişimi yapılmak istendi. Bu girişimin geri püskürtülmesi ile yurt genelinde operasyonlar yapılmaya devam ederken Akın Öztürk kilit isimlerden bir tanesi oldu. Söz konusu Akın Öztürk eski Hava Kuvvetleri Komutanı olduğu bilinmektedir. Darbenin yapılması ile bazı kaynaklarda Akın Öztürk'ün darbeye girişmediği belirtilirken yapılan araştırmalar neticesinde Akın Öztürk'ün darbe girişiminde bulunduğu ve Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalayan jetlere komuta ettiği ortaya çıktı. Daha sonra diğer ortaya çıkan bir habere göre Akın Öztürk ile damadı Yarbay Hakan Karakuş'un havadan halka ateş açan helikopteri ve jetleri yönlendirdiği anlaşıldı.

Yarbay Hakan Karakuş Tutuklandı

Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş hakkında da tutuklanma kararı çıkartılmış ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelleri tarafından olay hakkında çalışmalar yapılmaktaydı.

Terörle Mücadele ekipleri Yarbay Hakan Karakuş Sincan'da olduğunu öğrendi ve hemen harekete geçti. Yapılan başarılı operasyon sonucu Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu düşünülen darbeci Yarbay Hakan Karakuş tutuklanarak Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Burada ekipler Hakan Karakuş'un ifadesini alacak ve yarın konu hakkında yeni detayların ortaya çıkacağı düşünülmektedir. Bizlerde sizlere çıkacak olan sonuç hakkında bilgi vereceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.