AK Partili Başkan kaza yaptı! Emniyet Müdürü ağır yaralı

Ankara Gölbaşı'nda meydana gelen trafik kazasında arabada bulunan 4 kişi yaralanırken Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

AK Partili Başkan kaza yaptı! Emniyet Müdürü ağır yaralı
02 Haziran 2016 Perşembe 13:01

Ankara Gölbaşı'nda meydana gelen trafik kazası ile ilgili elde edinilen bilgilere göre, Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur'un durumunun ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Konya'dan Ankara'ya gitmek üzere olan ve Konya Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun yönetimindeki 42 E 6666 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 3 takla atarak orta refüje çıkmasıyla kazanın meydana geldiği öğrenildi. Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur ağır yaralanırken, Konya Ereğli AK Parti İlçe Başkanı ve aynı zamanda avukat olan İbrahim Büyüktorun ile otomobilde bulunan Arif Mutlu ve Serkan Şahin yaralandı.

Durumunun kritik olduğu öğrenilen Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur, 112 ekipleri tarafından Gazi Hastanesine kaldırılırken, diğer 3 yaralı Ankara Numune Hastanesine sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ve emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.