AK Parti ilçe binasına saldırı düzenlendi

Mardin Kızıltape'de AKP ilçe binasına ve ilçe binasının ön tarafında bulunan polis noktasına PKK'lı teröristler tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan polislerin durumu ağır.

AK Parti ilçe binasına saldırı düzenlendi
31 Ekim 2016 Pazartesi 09:34

Mardin Kızıltape'de bulunan AKP ilçe binasına bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. PKK'lı grup tarafından gerçekleştirilen saldırıda sadece AKP ilçe binası değil önünde bulunan polis noktasına da yapıldı. Saldırıda 3 polis yaralandı.

Akşam saat 21.30'da gerçekleşen saldırıda PKK'lı teröristler tarafından silahlı bomba atılıldıktan sonra uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıya güvenlik güçleri anınnda karşılık verdi. Çıkan çatışmada teröristler olay yerinden kaçarken  3 polis de yaralandı. Teröristleri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Yaralı polisler Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polislerin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.