AK Parti'den CHP'ye randevu talebi

Gündemin ilk konularından birisi olan dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili AK Parti, CHP ile görüşme gerçekleştirmek için randevu talep edecek.

AK Parti'den CHP'ye randevu talebi
30 Mart 2016 Çarşamba 20:10

AK Parti Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili görüşmelerde dokunulmazlık ile ilgili önerisini yeniden düzenlemişti. etmişti. AK Parti konunun görüşülmesi için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) randevu talep edecek. 

Dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda AK Parti'nin yol haritası netleşti. Dün toplanan MYK toplantısında AK Parti dokunulmazlıkla ilgili yeni önerisini tekrar gözden geçirmişti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mecliste anayasaya geçici madde koyulmasınının öngörüldüğü teklif makul bulunarak revize edildi. 

AK Parti'nin bu önerisi CHP tarafından kabul edilmesi halinde sürecin çabuk geçeceği ifade edilirken, kabul etmemesi durumunda AK Parti'nin yaptığı öneriyi tek başına meclise göndereceği belirtiliyor. AK Parti kaynaklarına göre CHP'den başka herhangi bir partiden randevu talep edilmeyeceği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.