AK Parti Basın Sözcüsü Ömer Çelik'ten patlama ile ilgili açıklama

Hükümet kanadından bombalı saldırı ile ilgili ilk açıklama Ankara'nın merkezi Kızılayda gerçekleşen bombalı saldırı ile alakalı Hükümet tarafından açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik saldırı ile alakalı resmi twitter hesabından açıklama yaptı.

AK Parti Basın Sözcüsü Ömer Çelik'ten patlama ile ilgili açıklama
17 Şubat 2016 Çarşamba 19:57

Ankara'nın göbeği Kızılay'da gerçekleşen patlama ile alakalı ilk açıklama Hükümet kanadından geldi. AK PArti Basın Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı twitter üzerinden patlama ile ilgili açıklama yaptı. Gerçekleşen saldırının terör saldırısı olduğunu belirten Çelik, "Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor." açıklamasında bulundu. 

Yaşanan terör saldırısını lanetleyen Ömer Çelik, milletçe teröre karşı birlikte duracaklarını ifade ederek,  "Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz. Ama mücadele kararlılığımız daha da artıyor. Ülkemiz terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız." dedi.

Gün Türkiye'yim deme günü olduğunu vurgulayan Ömer Çelik, terör eylemlerine karşı birbirimizde daha çok kenetleneceklerini ifade etti. Çelik, "Gün, 'Ben Türkiye'yim' deme günüdür. Terör dehşet ortamı oluşturmak istiyor. Baştan medyamızın yayınları olmak üzere hepimiz terörün dehşetin yaymasını engellemeliyiz. 'Ben Türkiye'yim' diyerek bu lanetli terör eylemine karşı birbirimize daha çok kenetleneceğiz"



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.