Afşin'de kaybolan Yusuf Kuzu havadan ve karadan aranıyor

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesindeki mahallesinde dün sabah oyun oynarken saat 10.00 sıralarında kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu her yerde aranıyor.

Afşin'de kaybolan Yusuf Kuzu havadan ve karadan aranıyor
27 Nisan 2016 Çarşamba 16:03

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesindeki mahallesinde dün sabah oyun oynarken saat 10.00 sıralarında kaybolan 6 yaşındaki Yusuf Kuzu heryerde aranıyor.
Afşin'in Çoğulhan Mahallesi’nde oturan Kuzu ailesinin arama çalışmalarından bir sonuç çıkmayınca Jandarma, afad, itfaiye ve sağlık görevlileri küçük Yusuf’u bulmak için arama çalışması başlattı. Yusuf'un oyun oynadığı bölgedeki kuyu, su çukuru, dere yatağı ve bahçelerde arama ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan arama çalışmalarına Adana’dan da destek ekp geldi. Vanası kapatılan sulama kanalı ve çevresinde havadan görüntüleme yöntemi desteğiyle de sürdürülen Yusuf’u bulma çalışmaları devam ediyor.

Yusuf’un babası Murat Kuzu, oğlunun her zaman evin önünde oyun oynadığını belirterek, "En çok evin önünden geçen kanaldan şüpheleniyoruz. Ekipler bölgede arama yapıyor" dedi. Mahalle Muhtarı Yusuf Şahin, çocuğun nasıl kaybolduğunun bilinmediğini ifade ederek, "Çoğulhan Mahallesi’nde çocuk kayboldu. Kanala düştüğünü de bilmiyoruz ancak he türlü ihtimale karşı sulama kanalında arama çalışması yapılıyor" diye konuştu.  Ekiplerin karadan ve havadan arama çalışmaları devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.